06-11 207 582    - info@vincentkoktuinen.nl


Hoveniersbedrijf Zwolle tuin aanleg bestrating

Hoveniersbedrijf Vincent Kok Tuinen maakt gebruik van kwalitatief zeer goede leveranciers, zodat uw tuinwensen gerealiseerd kunnen worden. Maak kennis met onze leveranciers:


www.timmermansierbestrating.nl

Timmerman Sierbestrating is uw specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Wij nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en u vakkundig te adviseren. Zo brengen wij uw wensen en onze expertise samen tot de voor u perfecte keuze. Of u nu zoekt naar Oud, trendy, nostalgisch of landelijk, bij ons bent u aan het juiste adres. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige (overdekte) showroom.


www.lightpro.nl

Lightpro is een innovatief 12 volt verlichtingsconcept voor professionals. Onze 12 volt buitenverlichting is veilig, snel en eenvoudig aan te leggen. In een handomdraai sluit je de lampen met de female connector aan op de kabel. Onze award-winning female connector bestaat namelijk uit één geheel. Hierdoor kun je tijdens het aanleggen nooit een onderdeel kwijtraken.www.hornbach.nl/cms/nl/nl/vestigingsinfo/services/montage_service/tuin_terras/tuin_terras.html

Soms heb je gewoon geen tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Of een project is zo groot dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Met HORNBACH kun je het dan toch realiseren. En dat geldt ook voor werkzaamheden die je als particulier niet zelf mag uitvoeren. Maak gebruik van de Montageservice van HORNBACH, waarbij de bij ons aangesloten professionals allerlei montage- en installatiewerkzaamheden stipt en professioneel voor je uitvoert.

  • Montage tuinhuis/blokhut
  • Montage schutting/tuinscherm
  • Montage terrasoverkapping
  • Bestraten
  • Aanleg houten terras
  • Aanleg WPC terras

Hoveniersbedrijf Vincent Kok Tuinen is sinds 2017 officieel montagepartner van Hornbach vestiging Zwolle.www.poottuincentrum.nl

Een pure kwekerij met veel eigen producten, die terplekken uit de grond worden gestoken. De wortels zijn hierdoor sterker en dat komt de kwaliteit, bloei en levensduur van de bomen en planten ten goede. De kwekerij is het mooist in de maanden augustus en september, dan zijn de planten volgroeid en is het blad nog niet gevallen. Komt u gerust eens kijken en kennis maken met de passie en het vakmanschap van ons team.